bakgrundsbild

Raw lasagne

2 port

5-6 stora champinjoner
1 msk tamarisoya
2 gula eller gröna zucchinin
50 gr babyspenat
1 avokado


Tomatsås

2 tomater
1 röd paprika
½ kruka färsk basilika
1 tsk torkad oregano
1 vitlöksklyfta
3-4 torkade aprikoser
1 msk olivolja
Salt och peppar


Så här gör du

Skiva champinjonerna tunt och marinera dem i tamarin. Skiva zucchinin på längden med osthyvel. Strimla spenaten tunt. Lägg zucchiniskivor i botten på en liten form, bred på tomatsås och strö över strimlad spenat och lite av svampen. Fortsätt så här tills du har en fin lasagne, du kan pressa lite med en stekspade på översta lagret så den blir jämn och fin. Spara lite champinjoner till överta lagret och toppa även med tunt skivad avokado. Pressa lite citron över och servera med en god sallad och kex.